Om oss

 juli 2018 slog (vi) två småbarnsmammor våra kloka huvuden ihop och började skapa det som kom att bli Swedish mini design AB. Produkterna är sådana som vi själva saknat till våra barn. Vi har tex specialdesignat ett babygym som gör det lättare och roligare för barnen att ligga på mage samt ett kisskydd som funkar i vagn och bilbarnstol. Unika produkter som inte finns på marknaden. 

Förutom våra specialdesignade produkter säljer vi även andra produkter vi designat som man vill ska vara fina, giftfria och miljövänliga.
Vår verksamhet bedrivs i Sverige. Vi är väl miljömedvetna och väljer i allra möjligaste mån det som är bäst för miljön och människors hälsa och välbefinnande. Till och med våran hemsida bedrivs med enbart grön el. Så långt det är möjligt undviker vi onödiga frakter och köper in materialet från det bästa och närmsta alternativet. Alla våra produkter är giftfria och vi håller hög marginal från vad lagen säger att man måste göra som tillverkare. När du köper av oss vet du att allt är väl genomtänkt och att det är ett bra val för ditt barn och vår miljö. Om du har några frågor eller önskar någon ny produkt hos oss är du varmt välkommen att höra av dig på vår mail, instagram, facebook eller ringa oss, våra kontaktuppgifter finner du under ”kontakt”-menyn längst upp
 
Instagram swedishminidesign – följ oss och var med i roliga tävlingar där du har chans att vinna produkter och presentkort.
Facebook Swedish Mini Design – följ oss och var med i roliga tävlingar där du har chans att vinna produkter och presentkort.
 
 
 
Stäng meny
×
×

Kundvagn