Om oss

Sommaren 2018 började en ide skapa det som idag är Swedish mini design AB. Produkterna är sådana som vi själva saknat till våra barn. Vi har tex specialdesignat ett babygym som gör det lättare och roligare för barnen att ligga på mage samt ett kisskydd som funkar i vagn och bilbarnstol. Unika produkter som inte finns på marknaden. 

Förutom våra specialdesignade produkter säljer vi även andra produkter vi designat som man vill ska vara fina, giftfria och miljövänliga.

Vår verksamhet bedrivs i Sverige. Vi är väl miljömedvetna och väljer i allra möjligaste mån det som är bäst för miljön och människors hälsa och välbefinnande. Till och med våran hemsida bedrivs med enbart grön el. Så långt det är möjligt undviker vi onödiga frakter och köper in materialet från det bästa och närmsta alternativet. Alla våra produkter är giftfria och vi håller hög marginal från vad lagen säger att man måste göra som tillverkare. När du köper av oss vet du att allt är väl genomtänkt och att det är ett bra val för ditt barn och vår miljö. Om du har några frågor eller önskar någon ny produkt hos oss är du varmt välkommen att höra av dig på vår mail, instagram, facebook eller ringa oss, våra kontaktuppgifter finner du under ”kontakt”-menyn längst upp

Swedish Mini Design AB drivs och ägs idag av entreprenörerna Sandra Jernberg och Emmy Aldenfors som korsade sina vägar i början av 2020. Båda drev två olika bolag men med samma nämnare, giftfria barnprodukter och kläder. Mixminimestyle och Swedish Mini Design slogs ihop och kan idag erbjuda et större sortiment. Tillsammans kompletterar det varandras personligheter och erfarenheter. 

Sandra är en driven, social och viljestark kvinna som vet vad hon vill. Hon har drivit företaget sedan start och intresset för giftfria produkter om när hon själv fick barn och insåg hur mycket kemikalier som finns. Sandra gillar att ha många bollar i luften och ser lösningar istället för problem. Sandra har övergripande ansvar för marknadsföring och kontakter med kunder, leverantörer och fabriker samt hemsidan. 

Emmy är som Sandra en driven, glad och framåtriktad entreprenör som drivs av nya utmaningar. Emmy startade upp företaget MIxminimestyle under sin andra mammaledighet då hon hon hade svårt att hitta bra kvalite och giftfria kläder till sina barn. Emmy har bland annat hand om ekonomi, fotar och har hand om våra sociala medier. 

Omdömen från kunder om våra produkter

Så enormt positivt överraskad av detta gym. Lätt och smidigt att packa med sig, tar inte mycket plats men är till stor hjälp för vårt barn när det kommer till träning. Rekommenderar starkt att inhandla detta!

Cornelia Beckman

Helt underbar mössa i så himla mjuk och härlig kvalitet, när dottern på 1år ställer sig framför spegeln och säger Titta mamma, niiiiiineeen, fin = topp betyg för mig .

Emma Törne

Följ oss gärna på facebook och Instagram @swedishminidesign – Här kommer du se alla nyheter som kommer regelbundet och då och då kommer en tävling där du har chans att vinna produkter eller presentkort.